Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Privé heeft u vast wel een aansprakelijkheidsverzekering. Maar hiermee worden niet de risico’s afgedekt die u loopt in uw bedrijf. Gelukkig kan elke ondernemer in de Achterhoek voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering terecht bij Fivaris in Aalten. Wij zijn de specialist die u verder helpt, zodat u zich zorgeloos bezig kunt houden met uw werk. Neem contact met ons op en wij regelen alles.

Ook uw onderneming loopt risico’s

Er kan van alles gebeuren binnen uw bedrijf. Zoals een medewerker die een ongeluk krijgt, een kop koffie die omvalt en de laptop van uw klant stukmaakt, schade die aan anderen of aan objecten ontstaat tijdens het werk… Met een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunt u deze risico’s afdekken en wordt de gemaakte schade betaald. We bepalen graag op basis van onze risicoanalyse samen met u hoe u met deze verschillende risico’s wilt omgaan.

Voor elk bedrijf een ideale aansprakelijkheidsverzekering

Uiteraard is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geen standaardverzekering die voor iedereen hetzelfde is. Logisch, want ieder bedrijf is ook anders. Uw bedrijfsrisico’s verschillen waarschijnlijk behoorlijk van die van uw buurbedrijven. Daarom kijken wij voor én met u naar de best passende manier waarop u deze risico’s optimaal kunt afdekken. Op ons kantoor in Aalten vertellen wij u precies hoe we u optimaal kunnen helpen met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Zodra we alle mogelijkheden en bedrijfsspecifieke risico’s samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Zodat u zich optimaal kunt bezighouden met uw werkzaamheden als ondernemer. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!