Personeelsvoorzieningen voor de Achterhoek

Welke redenen hebben uw medewerkers om voor uw bedrijf te werken? Uiteraard speelt de sfeer, het soort werk en de hoogte van het salaris mee, maar er is meer voor nodig om personeel te binden. Door de juiste personeelsvoorzieningen aan te bieden, wordt u als bedrijf ineens een stuk aantrekkelijker voor nieuwe én bestaande medewerkers. U heeft immers een stel prettige secundaire arbeidsvoorwaarden gecreëerd waar uw personeel graag gebruik van maakt.

Interessant voor u?  Fivaris is dé specialist in de Achterhoek als het om personeelsvoorzieningen gaat. Neem contact met ons op en wij regelen alles voor u. U bent immers goed in uw eigen werk en wij in het onze. Zo helpen we elkaar verder.

Welke voorzieningen wil uw personeel?

Het grote voordeel van personeelsvoorzieningen is dat u zelf kunt bepalen uit welke verzekeringen en andere financiële producten uw medewerkers kunnen kiezen. Zij krijgen gunstige voorwaarden en aantrekkelijke kortingen doordat u dit voor ze regelt. Het is voor u een kleine moeite, maar het levert uw medewerkers, en dus uw bedrijf, op langere termijn heel wat op!

Iedereen zijn eigen personeelsvoorziening

Of uw medewerkers nu een overlijdensrisicoverzekering willen, een zorgverzekering en/of voorzieningen voor hun pensioen: het kan allemaal. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij bekijken samen met u de mogelijkheden. Zodra we alles samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Ons doel is dat u zich optimaal kunt bezighouden met ondernemen. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!