Startersverzekering voor de Achterhoek

Gefeliciteerd met uw nieuwe bedrijf! U heeft vast al gemerkt dat er heel veel dingen op u afkomen in deze periode, maar dat geldt voor alle starters. Verzekeringen horen daar ook zeker bij, maar misschien was u hier nog niet aan toegekomen. Nu u toch de stap wilt nemen, helpen wij u daar graag bij. Fivaris is dé specialist in de Achterhoek als het om bedrijfsverzekeringen gaat, dus ook voor uw startersverzekering zit u goed bij ons. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Des te sneller kunt u weer lekker aan het werk.

Verzekering voor starters

Heeft u al nagedacht over de risico’s waar u mee te maken krijgt als starter? Wij kijken voor én met u naar de best passende manier waarop u deze risico’s optimaal kunt afdekken. Er zijn voor starters namelijk verzekeringen die een compleet pakket bieden aan dekkingen op verschillende gebieden. Van aansprakelijkheid tot rechtsbijstand. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u alles over de best passende startersverzekering voor uw situatie.

Alles goed verzekerd

Iedereen maakt fouten en ongelukjes gebeuren. Het zou alleen jammer zijn als u hierdoor schade veroorzaakt die u een enorme kostenpost oplevert. Bijvoorbeeld doordat u door een zakelijk conflict in de rechtbank belandt en hoge kosten moet maken. Of doordat uw bedrijfswagen wordt gestolen of uw medewerker per ongeluk een deuk in andermans auto rijdt. Wij helpen u aan de startersverzekering die u verder helpt. Op basis van onze risicoanalyse bepalen we samen met u hoe u met deze verschillende risico’s wilt omgaan. Neem contact met ons op!