Verzuimverzekeringen voor uw personeel

Personeel is nuttig, maar het levert ook risico’s op. U moet er toch niet aan denken dat u uw (tijdelijk) arbeidsongeschikte medewerkers twee jaar lang uit eigen zak moet doorbetalen? Gelukkig kunt u zich hiertegen verzekeren door middel van een verzuimverzekering. Vroeger werd deze vaak ziekengeldverzekering genoemd en dat dekt de lading eigenlijk nog steeds wel. U verzekert zich ervan dat u het geld hebt om eventuele zieke medewerkers te kunnen betalen.

Fivaris is dé specialist in de Achterhoek als het om een ziekteverzuimverzekering gaat. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Zodat u weer verder kunt met waar u goed in bent: uw eigen werk.

Verzeker uzelf tegen ziekteverzuim

Wist u trouwens dat u niet alleen wettelijk verplicht bent om het loon door te betalen bij ziekteverzuim, maar dat u ook verzuimbegeleiding en re-integratie moet faciliteren en bekostigen? Al deze risico’s bij elkaar zijn meer dan genoeg redenen om een goede verzuimverzekering af te sluiten. Fivaris helpt u daarbij. Wij kijken voor én met u naar de best passende manier waarop u deze risico’s optimaal kunt afdekken. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u er alles over.

De beste optie: voorkom verzuim

Vrijwel elke verzuimverzekering heeft tegenwoordig als extra service dat u arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers kunt voorkomen en beperken. Logisch ook, want door dat te doen besparen verzekeraars op de bedragen die ze moeten uitkeren.

Zodra we alles samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Zodat u zich optimaal kunt bezighouden met uw werk. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!