Werknemersverzekeringen voor uw personeel

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor uw personeel. Die verantwoordelijkheid neemt u heel serieus. Daarom wilt u vast en zeker graag meer weten over de verschillende werknemersverzekeringen die er zijn voor u als ondernemer. Fivaris is dé specialist in de Achterhoek die u hierbij kan helpen. Neem contact met ons op en wij regelen alles op het gebied van personeelsverzekeringen. Daardoor kunt u zich focussen op uw core business, terwijl alle risico’s afgedekt zijn.

Verzekering: personeel betekent risico’s

U weet hoe het werkt als een medewerker ziek wordt voor langere tijd. Dan bent u verplicht om twee jaar lang het loon door te betalen en dat kost u veel geld. Tenzij u voor uw personeel werknemersverzekeringen heeft afgesloten die deze kosten vergoeden. Daarmee kunt u het ziekteverzuim in één keer doorstrepen als bedrijfsrisico. Voor én met u kijken wij graag naar de best passende oplossing voor u. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u alles over de verzekering van personeel.

Ook voor de WIA en pensioenen

Naast ziekteverzuimverzekeringen kunt u ook WIA- en pensioenoplossingen afsluiten voor uw personeel. Als het gaat om werknemersverzekeringen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zorgen dat uw verzekeringen helemaal passen bij uw bedrijfssituatie. Zodra we alles samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Welk type werknemersverzekering u ook zoekt, wij helpen u verder.

Ons doel is dat u zich optimaal kunt bezighouden met uw werk. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!