Verzekeringen zakelijk

Voor de continuïteit van uw bedrijf is het van levensbelang om te weten welke risico’s u als ondernemer loopt. U kunt hierbij denken aan brand, computeruitval, fraude, arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld de ziektekosten van uw personeel. Vrijwel elk risico is te verzekeren, maar dat is kostbaar en vaak niet nodig.

Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u alles over de best passende bedrijfsverzekeringen die risico’s afdekken, zoals een:

Fivaris brengt samen met u in beeld welke specifieke risico’s uw onderneming kan tegenkomen en in welke mate. Op basis van onze risicoanalyse bepaalt u hoe u met deze verschillende bedreigingen/risico’s wilt omgaan.

Hebben we alles samen in beeld?

Dan regelt Fivaris de rest voor u.

Ondernemers kunnen zich volledig richten op hun werk

Fivaris is niet alleen actief in de particuliere sector, maar biedt ook financieel advies aan zakelijke klanten. Dat varieert van grote bedrijven tot en met de groeiende groep Zelf­stan­digen Zonder Personeel. Fivaris kan hen van dienst zijn met alle kennis van de nodige ver­zekeringen en van financiële planning. Daardoor kunnen ondernemers zich volledig richten op waar ze goed in zijn: hun werk. Want ze weten dat het met de financiën goed zit.

"... De hulp en het advies is erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de E-mail wordt ook altijd gereageerd..."
Goed en duidelijk advies
"...We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Fijne en snelle communicatie van de medewerkers. Een echte aanrader... "
Jeroen & Renee
"... Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar... "
Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar
"... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "
Joost, Karin en Milan
"... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."
Super team