Zzp-verzekeringen voor de Achterhoek

Er zijn veel dingen waar u aan moet denken als zzp’er. Verzekeringen staan daarbij meestal niet hoog op de lijst, omdat ze voor u geen prioriteit zijn. Dat geeft ook niet, want Fivaris is dé specialist in de Achterhoek als het om zzp-verzekeringen gaat. Neem contact met ons op en wij regelen alles. Zodat u weer verder kunt met waar u goed in bent: uw eigen werk.

De verzekeringen voor zzp’ers

Als zelfstandige zonder personeel zijn er veel risico’s waar u mee te maken krijgt. Dat wist u vooraf, want dat hoort bij het ondernemerschap. Wij kijken voor én met u naar de best passende manier waarop u deze risico’s het beste kunt afdekken. Kom eens langs op ons kantoor in Aalten en wij vertellen u alles over de best passende zzp-verzekeringen die risico’s afdekken, zoals een:

  • Aansprakelijkheidverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Inventaris- / goederenverzekering
  • Eigen vervoerverzekering
  • CAR- / montageverzekering

Hoe wilt u verzekerd zijn als zzp’er?

Naast schadeverzekeringen kunt u zich ook verzekeren tegen persoonlijke risico’s. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ziektekostenverzekering en/of voorzieningen voor uw oude dag afsluiten. Het belangrijkste is dat uw verzekeringen helemaal passen bij uw persoonlijke situatie. We hebben alle zzp-verzekeringen die u maar kunt bedenken en we bepalen graag op basis van onze risicoanalyse samen met u hoe u met deze verschillende risico’s wilt omgaan.

Zodra we alles samen in beeld hebben, regelt Fivaris de rest voor u. Ons doel is dat u zich optimaal kunt bezighouden met uw werkzaamheden als zzp’er. Laat ons de financiële zaken maar regelen. Neem contact met ons op!

Ondernemers kunnen zich volledig richten op hun werk

Fivaris is niet alleen actief in de particuliere sector, maar biedt ook financieel advies aan zakelijke klanten. Dat varieert van grote bedrijven tot en met de groeiende groep Zelf­stan­digen Zonder Personeel. Fivaris kan hen van dienst zijn met alle kennis van de nodige ver­zekeringen en van financiële planning. Daardoor kunnen ondernemers zich volledig richten op waar ze goed in zijn: hun werk. Want ze weten dat het met de financiën goed zit.

"... De hulp en het advies is erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de E-mail wordt ook altijd gereageerd..."
Goed en duidelijk advies
"...We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Fijne en snelle communicatie van de medewerkers. Een echte aanrader... "
Jeroen & Renee
"... Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar... "
Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar
"... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "
Joost, Karin en Milan
"... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."
Super team