Hypotheken

Als u een huis gaat kopen neemt u een stap waar veel bij komt kijken. Wij helpen u graag met de financiële kant van het kopen van een huis. Wij geven u een gedegen advies en komen met slimme oplossingen op maat. Bij deze oplossingen is het voor ons een uitdaging om alles in begrijpelijke taal uit te leggen aan u als klant.

Uiteraard vormen uw persoonlijke situatie, uw woonwensen en uw toekomstplannen ons uitgangspunt. Wij vinden het daarom erg belangrijk om in een persoonlijk onderhoud dit verder met u door te nemen. Wij kiezen er dus heel bewust voor om op deze site niet dieper in te gaan op allerlei hypotheekvormen.

Uiteraard kunnen wij gebruik maken van bijna alle geldverstrekkers.

Daarnaast horen wij van klanten die een hypotheek nodig hebben dat ze graag alle bijkomende beslommeringen uit handen geven. Nou wij nemen ze graag van u over!

FIVARIS

"... De hulp en het advies is erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de E-mail wordt ook altijd gereageerd..."
Goed en duidelijk advies
"...We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Fijne en snelle communicatie van de medewerkers. Een echte aanrader... "
Jeroen & Renee
"... Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar... "
Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar
"... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "
Joost, Karin en Milan
"... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."
Super team