Pensioenen particulier

Per jaar komen er in Nederland zo’n 65.000 gepensioneerden bij. Daarvan is op dit moment bijna driekwart 61 jaar of jonger.

Het aantal mensen dat eerder met pensioen gaat dan 65 jaar zal langzaam maar gestaag afnemen omdat het financieel minder aantrekkelijk wordt gemaakt door de overheid om eerder te stoppen met werken. Uit onderzoek blijkt dat mensen die met pensioen gaan gemiddeld zo’n 15% aankoopkracht verliezen. Om te voorkomen dat deze gemiddelde cijfers ook op u van toepassing zijn, is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen. Wij nemen graag met u uw pensioensituatie door en geven u een advies om uw inkomen, ook na uw pensionering, op peil te houden.

Daarnaast moet u bij pensioen ook denken aan de gevolgen van de opbouw bij bijvoorbeeld echtscheiding, arbeidsongeschiktheid of een nabestaanden pensioen.
Wij nemen het gehele scenario graag met u door, bel of kom langs.

"... De hulp en het advies is erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de E-mail wordt ook altijd gereageerd..."
Goed en duidelijk advies
"...We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Fijne en snelle communicatie van de medewerkers. Een echte aanrader... "
Jeroen & Renee
"... Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar... "
Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar
"... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "
Joost, Karin en Milan
"... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."
Super team