Pensioenen zakelijk

U wilt weten hoe een pensioen in Nederland is samengesteld en wat het belang ervan is voor uw bedrijf en uw werknemers.

U heeft een nieuwe werknemer in dienst genomen. Een waardevolle aanwinst voor uw onderneming. In het arbeidscontract zullen naast salaris ook secundaire arbeidsvoorwaarden staan, zoals een pensioenregeling. Uw nieuwe kracht had al een pensioenregeling en nu?

U wilt uw werknemers veel zekerheid bieden, of staat kostenbeheersing voor uw bedrijf op de eerste plaats? Of toch liever een combinatie hiervan?

Op al deze vragen en meer helpen wij u graag zoeken naar het juiste antwoord. Er bestaan namelijk geen standaard antwoorden bij deze vragen. We hebben het dan nog niet eens gehad over een collectieve nabestaandendekking of een arbeidsongeschiktheidsdekking. Bel en we zoeken samen naar de beste mogelijkheden!

Wat natuurlijk ook kan is dat u een bedrijf heeft en dat u iets voor u zelf wilt regelen. U bent bijvoorbeeld Directeur Groot Aandeelhouder (DGA). Als DGA heeft u grote vrijheid in de manier waarop u uw pensioen financiert. Van geheel in eigen beheer tot volledig verzekerd bij een verzekeraar. Ook u als DGA wilt misschien wel eerder stoppen met werken? Ook op deze vragen zoeken wij graag samen met u naar antwoorden en mogelijkheden.
Loop binnen en we gaan samen op zoek!

Ondernemers kunnen zich volledig richten op hun werk

Fivaris is niet alleen actief in de particuliere sector, maar biedt ook financieel advies aan zakelijke klanten. Dat varieert van grote bedrijven tot en met de groeiende groep Zelf­stan­digen Zonder Personeel. Fivaris kan hen van dienst zijn met alle kennis van de nodige ver­zekeringen en van financiële planning. Daardoor kunnen ondernemers zich volledig richten op waar ze goed in zijn: hun werk. Want ze weten dat het met de financiën goed zit.

"... De hulp en het advies is erg goed. Vragen werden netjes beantwoord. Op de E-mail wordt ook altijd gereageerd..."
Goed en duidelijk advies
"...We zijn goed geadviseerd bij de aankoop van ons eerste huis. Fijne en snelle communicatie van de medewerkers. Een echte aanrader... "
Jeroen & Renee
"... Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar... "
Degelijk, neutraal, laagdrempelig, betrouwbaar
"... Hallo allemaal Het is vandaag precies een jaar geleden dat we de sleutel van ons huis kregen! Wij willen jullie nog erg bedanken voor al jullie hulp... "
Joost, Karin en Milan
"... veel voor ons betekend ivm opheffen hypotheek voor aankoop nieuwe woning een super team ..."
Super team